Followers

Thursday, June 2, 2011

i-CiTy ShaH aLaM

petang-petang ne xtau nak tulis per tapi gedik jugak tangan ne nak menaip so aden nk kongsi gambo mase ktowang g i-city malam kelmarin ...ok x...boleh lah ea..hehee ktowang g ramai-ramai.....3 keta.....dengan saper lagi lau xbudak -budak SUKMA...


                                      ne family abang ipor aku....fajan

                   apelah yang dua beranak nr tengok kat atas pokok tu kan

berteduh bawah katak raksasa kejap..hehehe

kowang yang lom g...cepat-cepat lah g....best lah gak tapi satu keta dikenakan bayaran rm10,
lau nak jimat korang share lah,satu keta tu naek lah 4owang  jangan membazir....
mase aku g ritu tempat salji tu tengah dalam kerja-kerja baik pulih,tapi kalo nk masuk pun blh tahan mahal gak rm35 untuk dewasa

1 comment:

  1. dulu2 free jek...tapi lagi best sekrang punya..

    ReplyDelete