Followers

Monday, October 15, 2012

kalau aku dapat 3juta.....

hhehhee mesti sume gempak tengok tajuk neds tu kn...tu lh yang berlaku semalam...masa neds check email ,dapat email dari google siap tulis confidential ag...konon nye email neds tersenarai diantara 12pemenang...gaya email dia mmg formal betul lau kita tengok,serba salah lh jdnye nk cye ke x,...xcye takut betul cz dia punyaemail siap letak gambar ceo google uk,si matt marttin tu..n sape g sowang tu mmg dr google uk...erm..so camne ne nk caya ke tak?????

       neds pn google sana sini nk cari betul ke salah,tapi pe yang neds dapat kebanyakan kte ne scam...just nk menipu...erm...knapelah bkn btl-btl dapat.....so dengan hati redha n sedih neds pun terima lah...sopppp...sopp..sopp....

         petang neds daapt 1 lagi email yg kte menang voucer beli belah 1k pulak..wa..suke..suke..suke...
email dia pn cm real jerk kn....wa dapat lah shopping dalam ati ne berkira-kira....tapi neds xterus bls email tu....neds pun search lagi kat google....pe yang neds dapat jawapan dia pn sama...scam jugak..erm...1ari dua kali nk kena tipu......

     kesimpulan nya...zaman sekarang ,zaman duit orang akan buat apa saja asalkan dapat duit,kita kenalah berhati-hati dalam apa jua yang kita ingin lakukan....salah sikit kita yang akan menyesal.....Semoga kita terhindar dari segala tipu muslihat mereka....

No comments:

Post a Comment